loading...

ABOUT US

Meer dan 30 jaar geleden zijn wij onze bedrijf gestart op de Hengstdalseweg te Nijmegen. Na 16 jaar met veel plezier en gezelligheid daar ons vak te hebben uitgeoefend maar uit ons jasje te zijn gegroeid, zijn we verhuisd naar de Heyendaalseweg 213A. In 2021 zijn wij wéér een stapje verder gegaan en hebben wij onze “beauty-kant” verder uitgebreid met een schoonheidssalon onder leiding van Kitty Spierings en zijn wij trots op onze nieuwe “Gift & Treats”-Shop, waar je allerlei cadeau’s kunt vinden of verwen-artikelen voor jezelf. U vindt bij ons nu “Hair”, “Beauty” en “Gifts" onder een dak waarbij wij een prettige en relaxte sfeer met professionele en ervaren vakmensen als een voorwaarde zien.

Openingstijden

DagTijden
Maandaggesloten
Dinsdag08:30-17:30
Woensdag08:30-17:30
Donderdag08:30-17:30
Vrijdag08:30-17:30
Zaterdag08:00-14:00
Zondaggesloten

Tarieven

Bekijk onze tarieven lijst

Team

Patrick, Haarstylist

Patrick is een nationale en internationaal topstylist. Hij volgt op de voet alle trends in o.a. Amerika, heeft vele workshops gegeven wereldwijd in oa. New York, Moskou en Azië en werkt mee aan fotoproducties en t.v.- en dvd-producties. Patrick is gespecialiseerd op het gebied van styling en de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Patrick is aanwezig op di/wo/do/vrij/za.

Jacqueline, Haarstylist

Jacqueline is al 25 jaar een echte "Twee 33-er". Deze topstyliste heeft zich de afgelopen jaren d.m.v. masterclasses ontwikkeld tot een kleurspecialiste. Ook beheerst zij de door Team.Twee 33 ontwikkelde nieuwste knip-en kleurtrends. Zij weet bij u een perfecte balans te vinden tussen fashion en uw persoonlijkheid. Jacqueline is aanwezig op di/wo/do(om de week)/vrij/za(om de week).